Tutaj można zgłaszać wszelkie błędy, prośby, zapytania odn. nowego forum. :)
Dodałem kilka dni temu obsługę Tapatalka na forum Rotrii - wszystko powinno działać poprawnie :)
To ja mam pytanie. Na dotychczasowej stronie korzystałem bardzo często (z uwagi na to, że między wizytami w Rotrii zazwczaj mija trochę czasu) z funkcji "nieprzeczytane wiadomości" (
http://archiwum.rotria.boo.pl/index.php?action=unread). Czy na nowym forum jest taka funkcja, bo nie widzę? Dodam, że funkcja "nowa treść" to jednak trochę za mało, bo to po prostu najnowsze zdarzenia, a nei wszystko to czego jeszcze nie przeczytałem.
Jest taka funkcja i jest nią właśnie "nowa treść". Z tego co wiem, ilość ostatnich wiadomości w tym wykazie można zmienić, obecnie jest ich 20.
[
attachment=2]
Na samym dole forum, powinno rozwiązać sprawę.

Już działa, wcześniej nie działało - już naprawione.
(12.12.2016, 14:55:54)Orjon von Thorn-Surma napisał(a): [ -> ]Na samym dole forum, powinno rozwiązać sprawę. 
Już działa, wcześniej nie działało - już naprawione.
Dostojny, ale mi nie o to chodziło, żeby oznaczyć wszystko jako przeczytane, tylko żeby zobaczyć listę tego co nie przeczytane. Chyba, że dostojny żartuje, ale to chyba nie od tego wątek.
A, to przepraszam, nieporozumienie

Tak, do tego jest opcja "Nowa treść", która - jak teraz zauważyłem - średnio się przydaje.
Wgrałem odpowiednią modyfikację, powinna się pojawić u każdego zarejestrowanego użytkownika, gdy się wejdzie na swoją nazwę użytkownika o tu:
[
attachment=3]
Czy mogę zostać moderatorem Hrabstwa Bergamo?
(12.12.2016, 22:22:18)Orjon von Thorn-Surma napisał(a): [ -> ]Wgrałem odpowiednią modyfikację, powinna się pojawić u każdego zarejestrowanego użytkownika, gdy się wejdzie na swoją nazwę użytkownika o tu:
O, dokładnie o to mi chodziło. Serdeczne Bóg zapłać, Orjonie

(13.12.2016, 11:19:27)Severino Castiglioni-Faradobus napisał(a): [ -> ]Czy mogę zostać moderatorem Hrabstwa Bergamo?
Uprawnienia nadałem, powinny działać.
PS. Administratorami są również Patriarcha oraz JE: Albert Orański i Wilhelm Orański, do nich też można się o pomoc z uprawnieniami zgłaszać

Ten wątek jest ostateczną ostatecznością.
Usunąłem problem pojawiający się przy rejestracji na forum. Problem w tym, że musiałem przy tym usunąć pole na numer GG, które powodowało problemy, choć nie było w żaden sposób wymagane do rejestracji na forum. Będę szukać możliwości powrotu do tego rozwiązania, proszę obecnie o wpisywanie numeru GG w podpisach.
Przepraszam za utrudnienia.