Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WNIOSKI
1. Data: 31.12. 2021
2. Imię i nazwisko: Augustyn von Ecker 
3. Narodowość mikronacyjna: PKR
4. Podmiot kierujący (Kościół partykularny albo zakon, do którego kandydat jest przypisany): Diecezja Rotryjska
5. Wybór specjalizacji (teologia/prawo kanoniczne/historia): teología 
6. Informacje o sobie: zwykły mikronauta 
7. Uzasadnienie: Chciałbym być duchownym oraz służyć Rotrii. 

Potwierdzam, że jestem wiernym Kościoła Rotryjskiego i nie należę do innego związku religijnego oraz nie wyznaję innej v-religii. Jednocześnie deklaruję, że w swoim v-życiu nie działałem na szkodę Kościoła Rotryjskiego, jak również Państwa Kościelnego Rotria.

/-/ Augustyn von Ecker
Odpowiedz

Cytat:1. Data: 6 września 2022
2. Imię i nazwisko: Salvatore Rossi
3. Narodowość mikronacyjna: Rotr
4. Podmiot kierujący (Kościół partykularny albo zakon, do którego kandydat jest przypisany): Diecezja Rotryjska
5. Wybór specjalizacji (teologia/prawo kanoniczne/historia): prawo kanoniczne
6. Informacje o sobie: miłuję historie i prawo, chciałbym te pasje rozwijać na drodze pogłębionych studiów
7. Uzasadnienie: Pragnę służyć Kościołowi Świętemu wszelkimi swoimi talentami i ciężką pracą.

Potwierdzam, że jestem wiernym Kościoła Rotryjskiego i nie należę do innego związku religijnego oraz nie wyznaję innej v-religii. Jednocześnie deklaruję, że w swoim v-życiu nie działałem na szkodę Kościoła Rotryjskiego, jak również Państwa Kościelnego Rotria.

/-/ Salvatore Rossi
Uniżony Sługa
diakon Salvatore Rossi OSI
Odpowiedz

Przyjmuję wniosek i proszę o kontakt przez PW albo GG (70516898). Będę Brata tutorem. Ewentualnie Discord. Wydam nominację na diakona. Proszę przygotować się do inwestytury.
Odpowiedz

Cytat:
Wniosek o przyjęcie w poczet alumnów Apostolskiego Seminarium Duchownego

1. Data: 08. 12.2022
2. Imię i nazwisko: Dawid Barglik
3. Narodowość mikronacyjna: Państwo Kościelne Rotria
4. Podmiot kierujący (Kościół partykularny albo zakon, do którego kandydat jest przypisany):
5. Wybór specjalizacji (teologia/prawo kanoniczne/historia): Prawo kanoniczne
6. Informacje o sobie:
7. Uzasadnienie:

Potwierdzam, że jestem wiernym Kościoła Rotryjskiego i nie należę do innego związku religijnego oraz nie wyznaję innej v-religii. Jednocześnie deklaruję, że w swoim v-życiu nie działałem na szkodę Kościoła Rotryjskiego, jak również Państwa Kościelnego Rotria.

Dawid Barglik

[/quote]
Uniżony sługa

X. Tadeusz Soplica

Kapelan Duszpasterstwa Starorotryjskiego, Proboszcz Parafii personalnej pw. Ducha Świętego,
Obywatel Rotrii, Sarmacji, Cesarstwa Bizantyjskiego,Rzeczpospolitej Obojga Narodów i Pustkowi Winków,
Odpowiedz

Cytat:
Wniosek o przyjęcie w poczet alumnów Apostolskiego Seminarium Duchownego

1. Data: 13.11.2023
2. Imię i nazwisko: Giovanni del Monte
3. Narodowość mikronacyjna: Rotryjska
4. Podmiot kierujący (Kościół partykularny albo zakon, do którego kandydat jest przypisany): Kościół  Rotryjski, diecezja Rotryjska
5. Wybór specjalizacji (teologia/prawo kanoniczne/historia): teologia
6. Informacje o sobie: Jestem ciekawym świata człowiekiem. Zainteresowała mnie ta mikronacja. Jest ona dość unikalna ciekawa i wyjątkowa. Interesuję się historią,  znam historię realnego państwa kościelnego. Jestem osobą realnie wierzącą, jednak taka zabawa w kapłaństwo w internecie mi nie przeszkadza. Jestem ciekaw jak to się może potoczyć.
7. Uzasadnienie: Pragnę posłużyć Państwu Kościelnemu Rotria a tym samym Kościołowi i wierze Rotryjskiej. Na pewno mogę dopomóc tej mikronacji moimi talentami, ciężką pracą i aktywnością. Mój silny fundament duchowy, pragnienie pogłębiania wiedzy teologicznej oraz gotowość do służby duszpasterskiej czynią mnie odpowiednim kandydatem. Jestem przekonany, że seminarium, z jego renomą i otwartością, umożliwi mi rozwój na drodze kapłańskiej. Liczę na łaskę akceptacji mojego wniosku.

Potwierdzam, że jestem wiernym Kościoła Rotryjskiego i nie należę do innego związku religijnego oraz nie wyznaję innej v-religii. Jednocześnie deklaruję, że w swoim v-życiu nie działałem na szkodę Kościoła Rotryjskiego, jak również Państwa Kościelnego Rotria.

Giovanni del Monte
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik forum © MyBB 2002-2023 Polskie tłumaczenie © MyBB PL 2007-2023 Styl © iAndrew 2016-2023 Edit © Axwell 2017-2023