Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WNIOSKI
Wnioskujący
ks Marcin von Biberstein

Jego Magnificjenja Rektor
Uniwersytetu Rotryjskiego
prof. Ametyst Faradobus

Wasza Magnificencjo,

Proszę o przyjęcie mnie w poczet studentów Uniwersytetu Rotryjskiego na Wydział Obojga Praw. Wniosek motywuję chęcią pogłębienia wiedzy i rozwoju ku chwale Bożej i wspólnemu dobru.

Cum debita reverentia,
ks Marcin von Biberstein
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Aurelio de Medici y Zep
Odpowiedz

Proszę o wybaczenie zwłoki. Czy Kandydat dalej jest zainteresowany podjęciem studiów?
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Wnioskujący
mgr net. Aurelio Lorenzo Carlo de Medici y Zep

Jego Magnificjenja Rektor
Uniwersytetu Rotryjskiego
prof. Ametyst Faradobus

Wasza Magnificencjo,

w celu dopełnienia zaniedbanych przeze mnie formalności, proszę o przyjęcie mnie na studia doktoranckie z zakresu teologii, a jednocześnie o uznanie pracy pt. Succesio apostolica in Micromundo atque legitimatio Sanctae Ecclesiae Rotrianae za moją rozprawę doktorską i o uznanie wystawionej mi przez promotora - prof. Piusa Marię de Medici vel Jego Świątobliwość Piusa VIII oceny bardzo dobrej cum magna laude, a zatem o wystawienie dyplomu i nadanie stopnia naukowego doktora netowego nauk teologicznych.

Cum debita reverentia,
Aurelio L. C. de Medici y Zep
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Dziekan Świętego Kolegium Kardynalskiego,
Prymas Brodrii,  Arcybiskup Trydentu, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: herb-uwschodniony.png]
Odpowiedz

Dziękuję za złożony wniosek, ale po kolei. Najpierw pozwolę sobie przyjąć Eminencję na studia doktoranckie, a następnie poproszę Jego Świątobliwość Promotora o potwierdzenie wystawionej oceny.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Co tu dużo mówić. Potwierdzamy.

(-) Pius VIII, p.p.
† PIO DE MEDICI
Odpowiedz

Szanowni,
w ramach pomocy aktywnościowej ze strony Sarmacji zgłaszam się tu z pomysłem, aby któryś z pracowników naukowych uniwersytetu odwiedził nas i wygłosił wykład gościnny w uzgodnionym miejscu. Interesuje mnie zwłaszcza tematyka historyczna, ale nie ograniczam się do niej, jeśli tylko będzie zainteresowanie ze strony kogokolwiek na UR.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik forum © MyBB 2002-2023 Polskie tłumaczenie © MyBB PL 2007-2023 Styl © iAndrew 2016-2023 Edit © Axwell 2017-2023