Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eleonora de Medici e VillaniPowitanie
Szanowni Rotryjczycy,

wiele się o Was nasłuchałam i w końcu postanowiłam tu zajrzeć  Heart  Angel Namówił mnie kard. Aurelio, z którym często dzielę łącze, więc nasze adresy IP będą się niejednokrotnie pokrywały. Rozejrzę się po okolicy i na pewno odwiedzę Toskanię, zwłaszcza przyłączony niedawno Neapol, w którym spędziłam swoje pierwsze lata. Cieszę się, że będzie mi dane Was poznać i móc towarzyszyć w rozwoju Rotrii Blush
Liczę na Waszą wyrozumiałość, bo to moje początki. 

Pozdrawiam,
Eleonora Villani
Jej Książęca i Katolicka Wysokość
Eleonora Aurelia Caterina de Medici y Zep e Villani

księżna Toskanii i Neapolu, hrabina San Gennaro, baronowa San Giuseppe Vesuviano i Amaseno,
następczyni tronu Wielkiego Księstwa Toskanii

[Obrazek: herb-eleonory.png]
Odpowiedz

Witamy w Rotrii Smile Potwierdzam, że nasze IP będą się wielokrotnie pokrywały, ale dowody odrębności naszych osobowości zostały przedstawione Ojcu Świętemu i Najprzewielebniejszemu Kolegium.
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Eleonora de Medici e Villani
Odpowiedz

Witam serdecznie w Państwie Kościelnym.
Jego Eminencja Albert Orański

[Obrazek: 2VgPQ.png]
Odpowiedz

Laudetur Iesus Christus,

Witamy Szanowną Damę w Państwie Kościelnym Rotria. Wierzymy, że niedługo Czcigodna Pani zostanie Damą Dworu. Wink

(-) Pius VIII, P.P.
† PIO DE MEDICI
  • Eleonora de Medici e Villani
Odpowiedz

Dziękuję za prześliczne powitanie.

(26.01.2023, 18:02:09)Aurelio de Medici y Zep napisał(a): Witamy w Rotrii Smile Potwierdzam, że nasze IP będą się wielokrotnie pokrywały, ale dowody odrębności naszych osobowości zostały przedstawione Ojcu Świętemu i Najprzewielebniejszemu Kolegium.

Dziękuję za wprowadzenie do mikroświata drogi Aurelio.  Blush
Jej Książęca i Katolicka Wysokość
Eleonora Aurelia Caterina de Medici y Zep e Villani

księżna Toskanii i Neapolu, hrabina San Gennaro, baronowa San Giuseppe Vesuviano i Amaseno,
następczyni tronu Wielkiego Księstwa Toskanii

[Obrazek: herb-eleonory.png]
  • Aurelio de Medici y Zep
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik forum © MyBB 2002-2023 Polskie tłumaczenie © MyBB PL 2007-2023 Styl © iAndrew 2016-2023 Edit © Axwell 2017-2023